خالق هری پاتر عروسک می‌شود!

یک شرکت مطرح عروسک‌سازی قصد دارد یک سری عروسک از شخصیتهای مطرح از جمله جی.کی رولینگ بسازد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت کید گلو، این شرکت هدف از این کار را الگوسازی برای دختران از شخصیتهای زن موفق در عرصه‌های مختلف اعلام کرد.از دیگر افراد معروفی که این کارخانه قصد دارد عروسک او را درست کند می‌توان به ستاره موفق تنیس بانوان کیم کلجسترز اشاره کرد.
البته این عروسک رولینگ برای فروش عمومی عرضه نمی‌شود بلکه تنها در نمایشگاه بین‌المللی اسباب‌بازی در حالی که کت و شلواری سیاه به تن و عینکی به چشم دارد به نمایش درخواهد آمد.
جوآن کتلین رولینگ‌ متولد31 ژوئیه 1965 که بیشتر با نام جی.کی رولینگ شناخته شده‌ نویسنده سری کتابهای داستان هری پاتر است. کتابهای هری پاتر شهرت جهانی پیدا کرده و جوایز بسیاری را به خود اختصاص داده‌است.
کتابهای افسانه‌ای هری پاتر از پرفروشترین کتابهای تاریخ بشر بوده‌ که با ترجمه به بیش از 65 زبان و فروش صدها میلیون جلد ثروت هنگفتی برای رولینگ به ارمغان آورده‌است. میزان ثروت رولینگ را 454 میلیون پوند تخمین زده‌اند که این میزان وی را در بین پولدارترین زنان انگلیس در رده 13 جدول قرار می‌دهد. وی در حال حاضر فعالیتهای انساندوستانه و خیرخواهانه بسیاری را به عهده گرفته و پشتیبانی می‌کند.
عنوان 7 کتاب هری‌پاتر عبارتند از "هری پاتر و سنگ جادو"، "هری پاتر و تالار اسرار "، "هری پاتر و زندانی آزکابان"، "هری پاتر و جام آتش"، "هری پاتر و محفل ققنوس"، "هری پاتر و شاهزاده دورگه" ،"هری پاتر و یادگاران مرگ".
این مجموعه با ترجمه‌های متعددی در ایران منتشر شده است.