به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، سيدمهدي سيدصالحي که همواره در طول حضورش در استقلال براي هواداران احترام و ارزش خاصي قائل بود با جدايي از اين تيم در نامه‌اي از دوستداران آبي خداحافظي کرد. متن اين نامه به شرح زير است:
" با سلام خدمت تمام هواداران بزرگ و دوست‌داشتني استقلال. من، سيدمهدي سيدصالحي در تمام مدتي که در استقلال حضور داشتم با تمام وجود اين تيم را دوست داشتم اما شرايطي پيش آمد که ديگر صلاح نديدم در استقلال بمانم. جدا شدن از استقلال برايم سخت بود. جدا شدن از تيمي که با آن يک عمر زندگي کردم و تمام آرزوهايم را با حضور در آن تعبير شده مي‌ديدم اما قسمت و تقدير اين بود که از استقلال جدا شوم.
از هواداران استقلال مي‌خواهم کم و کاستي‌هايم را در اين تيم ببخشند و بدانند هميشه با تمام وجود براي تيم‌شان بازي کردم. اميدوارم باز هم اميدوارم هواداران استقلال حلالم کنند و مطمئن باشند سيد آبي‌پوش بود و آبي‌دوست خواهد ماند.
اگر سپاهان را به عنوان تيم جديدم انتخاب کردم به اين دليل بود که فوتبالم را با اين تيم شروع کردم. 6 سال در اين تيم حضور داشتم و به خاطر همين تصميم گرفتم بعد از جدايي از استقلال پيراهن سپاهان را بر تن کنم.
واژه جدايي خيلي برايم سخت است. جدا شدن از تيمي که هميشه دوستش داشتم کار آساني نيست اما ان‌شاءالله که دوباره به تيم برمي‌گردم.
از دکتر فتح‌الله‌زاده و پرويز مظلومي که فوتبالم را در سال گذشته مديون آن‌ها هستم باز تشکر مي‌کنم آنها فصل گذشته که من مصدوم بودم به پاي من ايستادند تا به تولدي دوباره برسم، خدا را شاکرم که با بازگشتم توانستم گل‌هاي مهمي براي استقلال بزنم بدترين خاطره‌ام از حضور در استقلال به مصدوميتم برمي‌گردد و شيرين‌ترين خاطراتم وقتي است که براي استقلال بازي مي‌کردم. اين لطف خدا را هيچ وقت فراموش نمي‌کنم. کاش مي‌شد از استقلال جدا نشوم اما تقدير اين بود تا من امروز با حسي تلخ از تيم محبوبم جدا شوم. ان‌اشاءالله که روزي دوباره در استقلال حضور پيدا ‌‌کنم. "