حميد استيلي درباره آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: هر روز که مي‌گذرد تيم بهتر و آماده‌تر مي‌شود تا انشاءالله عملکرد قابل قبولي را در 3 جام داشته باشيم. کار سختي داريم و بايد خودمان را صددرصد آماده حضور در مسابقات کنيم.
وي افزود: نبود ملي‌پوشان مي‌تواند براي ما ناراحت‌کننده باشد اما بايد به نظرات سرمربي تيم ملي احترام بگذاريم. روز جمعه سر تمرينات تيم ملي حاضر شدم و آخرين وضعيت بازيکنانم را مورد ارزيابي قرار دادم. روز شنبه هم در جلسه‌اي با کي‌روش درباره بازيکنانم حرف زدم و از او درباره نحوه استفاده از بازيکنان پرسپوليس در تيم ملي سؤال پرسيدم. اين جلسه بسيار خوب و منطقي بود.
استيلي در جواب اين سؤال که جلسه با کي‌روش چه فوايدي داشت گفت: حرف‌هاي خيلي خوبي زديم و من به هدفم رسيدم. من بايد اطلاعاتي از ملي‌پوشانمان که در کنارمان نيستند از کي‌روش مي‌گرفتم که اين اتفاق افتاد. اميدوارم بچه‌هاي ما از اردوي تيم ملي سرحال، شاداب و پر انرژي به ما ملحق شوند.
اين مربي درباره اردوي ترکيه گفت: در اين اردو بيشتر به دنبال اين هستيم تا تاکتيکي‌هاي تيمي خود را کامل کنيم. در اين سفر 3 بازي تدارکاتي انجام خواهيم داد تا بچه‌ها محک جدي بخورند. اسم تيم‌ها هنوز مشخص نيست اما خواسته‌ايم با 3 تيم بسيار خوب و ترجيحاً‌ ليگ برتري ترکيه بازي کنيم.
استيلي درباره همکاري سومديک با پرسپوليس گفت: پس از رايزني‌هاي انجام شده با سومديک به توافق رسيديم تا در خدمت ايشان باشيم. اين مربي يکي از مربياني است که کارنامه بسيار خوبي دارد. اگر پرونده او را بررسي کنيد متوجه خواهيد شد او مربي تيم ملي غنا، دورتموند، بوخوم و هامبورگ بوده و در همين اواخر در ليگ برتر ترکيه سرمربي بوده پس مي‌تواند به ما کمک کند. شرح وظايف سومديک کاملا مشخص است و پس از جلساتي که در ترکيه با وي برگزار خواهيم کرد، شرايط ايشان بيشتر مشخص خواهد شد.
وي درباره عدم حضور انصاري‌فرد در پرسپوليس گفت: ما تلاش خودمان را کرديم اما ايشان صلاح دانست در تيم خودش ماندگار شود و ما به تصميم انصاري‌ فرد احترام مي‌گذاريم.
استيلي درباره دليل حضور الونگ در تمرين پرسپوليس با توجه به اينکه قبلا به وي جواب منفي داده شده بود،گفت: با توجه به شرايطي که داشتيم از الونگ خواستيم با فرصتي مجدد در تمرينات ما شرکت کند. او بايد خودش را با حضور در تمرينات بيشتر به ما ثابت کند تا تکليفش را مشخص کنيم. در روز اول بسيار باانگيزه و خوب عمل کرد اما هنوز نظر نهايي را درباره ايشان نداده‌ايم. اگر شرايط ما را داشته باشد با وي پاي ميز مذاکره خواهيم نشست.
استيلي در پاسخ به اين سؤال که آيا باز هم بازيکن خواهيد گرفت، تاکيد کرد: بله، با چند گزينه خارجي صحبت‌هايي شده که در ترکيه از نزديک با اين افراد آشنا خواهيم شد. اگر در چارچوب تيمي ما باشند و فاکتورهاي لازم را داشته باشند آنها را جذب خواهيم کرد.
وي افزود: فعلا گزينه ايراني در برنامه‌هايمان براي جذب مهيا نيست اما اگر شرايط فراهم شود و گزينه‌اي خوب ايراني پيدا کنيم براي جذب او اقدام مي‌کنيم. ما در فصل نقل و انتقالات همراه با کاشاني تمام تلاش خودمان را انجام داديم و خوشحالم که 5 بازيکن خوب فوتبال کشورمان را جذب کرديم.
سرمربي پرسپوليس درباره انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي راه‌آهن گفت: براي دايي آرزوي موفقيت مي‌کنم و انشاءالله موفق باشد.
وي در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: هواداران اين را بدانند که همه ما مديون آنها هستيم. من به دنبال اين هستم تا با کمک بچه‌ها و لطف خداي بزرگ تيمي بسازيم که بازي خوبي را انجام دهد و در کنارش به امتيازهاي دلخواه برسيم. تمام هدف من و بازيکنان بايد جذب رضايت هواداراني باشد که هميشه بدون چشم‌داشت يار و ياور پرسپوليس بوده‌اند. انشاءالله با دوستي، رفاقت و همدلي بتوانيم فصل خوبي داشته باشيم.