منصور پورحيدري در مورد شرايط استقلال اظهار داشت: تا استقلال تيم کاملي شود زمان مي برد با اين حال تمرينات خود را به خوبي پيگيري مي کنيم اما فريدون زندي را براي بازي با داماش به دليل مصدوميت نداريم.
وي در مورد آخرين وضعيت خسرو حيدري و اينکه سرانجام رضايت‌نامه او از سوي باشگاه سپاهان صادر شد يا خير عنوان کرد: هنوز خبر جديدي به ما نرسيده است. اين قضيه مربوط به صحبت هاي فتح الله زاده و ساکت مي شود.

سرپرست تيم استقلال در خصوص بازي با سپاهان تصريح کرد: مقابل سپاهان بازي را خوب شروع کرديم. با اينکه 16 نفر را با خود به اصفهان برده بوديم اما نمايش خوبي داشتيم. به غير از آندو ساير نفرات از اول تمرينات در اختیار کادرفني بودند و انتظار بازي خوب هم از آنها مي رفت.
پورحيدري خاطر نشان کرد: به دليل استرس به جهتي که با لقب دادن تيم کهکشاني به استقلال داده اند باعث شد تا بازيکنان ما در زدن ضربات آخر بي دقت باشند. کدام کهکشاني؟ اين استرس وارد شده به استقلال بي مورد است. از نحوه نمايش تيم راضي هستم اما از نتيجه کسب شده رضايتي ندارم. مي توانستيم اين مسابقه را راحت ببريم اما نشد. سپاهان هم تيم خوبي بود و جز تيم هاي مدعي است.
سرپرست آبي پوشان در ارتباط با بازي با داماش گفت: همه بازي ها سخت است.داماش با وجودي که تازه به ليگ برتر آمده اما شرايط خوبي دارد، آنها تمرينات خود را به موقع آغاز کردند. من اميدوار هستم که بچه ها همين روندي که مقابل سپاهان داشتند را ادامه دهند. بازيکنان استقلال بايد از فرصت هاي خود نهايت استفاده را ببرند.
پورحيدري در مورد شعارهايي که عليه سيد مهدي رحمتي در اصفهان داده شد، اظهار داشت: اين شعارها زياد نبود بعد از اينکه گل را خورديم براي دقايقي اين اتفاق رخ داد. متاسفانه اين مسائل در ورزشگاه ها ما وجود دارد. البته مهدي هم امادگي اين مسئله را داشت به هر حال به او کم لطفي شد.