اسماعيل شريفات در مورد رويارويي استقلال با فولاد خوزستان اظهار کرد: فکر مي‌کنم مقابل فولاد بازي سختي داشته باشيم. با توجه به هواي نزديک به 50 درجه اهواز و تماشاگراني که دارد بازي سختي خواهيم داشت.
شريفات درباره آمادگي‌اش در فصل جديد بيان کرد: از اول فصل در تمرين‌ها حضور داشتم و به همراه کيانوش رحمتي، مهدي اميرآبادي و جواد شيرزاد چهار نفري بوديم که از ابتدا در تمرين‌ها حاضر بوديم. از نظر بدني آمادگي صددرصد دارم و از نظر بازي هم فکر مي‌کنم تاکنون خوب کار کردم و دو پاس گل دادم و يک گل زدم.
وي ادامه داد: سال گذشته دير به تيم ملحق شدم و فصل پيش شرايط خاص خودش را داشت. سال گذشته هم خوب بازي کردم اما شرايطي که امسال دارم را نداشتم. امسال آمادگي صددرصد دارم.
بازيکن استقلال با اشاره به اخراجش در بازي مقابل سپاهان گفت: در آن بازي اشتباه داوري باعث شد که اخراج بشوم. دوست نداشتم جزو اولين اخراجي‌هاي ليگ لقب بگيرم و يک بازي را هم از دست بدهم. نمي‌خواستم که چنين اتفاقي بيفتد.