پرویز مظلومی با حضور در شبکه جام جم در مورد وضعیت تیم استقلال گفت: بعد از بازی با فولاد 11 بازیکن خود را در اختیار نداریم. 6 بازیکن در اختیار تیم ملی هستند، 2 بازیکن خارجی ما نیز در اختیار تیم‌های ملی کشورشان قرار گرفتند و 3 بازیکن ما هم مصدوم هستند. به این ترتیب در 2 هفته‌ای که لیگ تعطیل است و ما می‌توانستیم نهایت استفاده را از آن ببریم اصل تیم را در اختیار نداریم و با 10 نفر تمرین می‌کنیم که انگیزگی و شادابی لازم را این تمرینات ندارد.

وی ادامه داد: ما تیمی هستیم که لیاقت مدعی قهرمانی بودن را داریم. من از قبل در مورد قهرمانی حرف نمی‌زنم زیرا ممکن است هزار اتفاق بیفتد با این حال مجموعه باشگاه استقلال تلاش می‌کند که خواست هواداران که قهرمانی در لیگ است بعد از 2 سال محقق شود. در فوتبال ایران مشکلات قابل پیش‌بینی نیست. یکی از این مشکلات بودجه و وضعیت مالی باشگاه است که معضلی برای بازیکنان و باشگاه استقلال شده است. از بازیکنان تشکر می‌کنم که با وجود مشکلات با تمام وجود در کنار تیم هستند. فتح‌الله‌زاده نیز تلاش می‌کند که مشکلات برطرف شود. در بازی‌های آینده به خاطر کمبودهایی که داریم و نفراتی که در اختیار ما نیست مشکلاتی برای ما پیش خواهد آمد.

سرمربی استقلال با اشاره به حضور ملی‌پوشان در اردوی تیم ملی گفت: حضور بازیکنان تیم ملی در اردوی تیم ملی برای ما مشکل‌ساز است. آنهایی که بازی نمی‌کنند، از نظر روحی و روانی مشکل پیدا می‌کنند و آنهایی که بازی می‌کنند، احتمال مصدومیتشان وجود دارد.

مظلومی در مورد اینکه از تیم استقلال رضایت دارد یا نه، گفت: تغییرات زیادی در تیم داشتیم. 12، 11 بازیکن از جمع ما جدا شدند که برخی از آنها را خودمان نمی‌خواستیم و برخی خودشان از تیم رفتند و نتوانستیم آنها را حفظ کنیم. برای هماهنگی تیم یک ماه فرصت داشتیم که در این زمان بازیکنان در اختیار تیم ملی بودند و فقط 4، 3 روز پیش از آغاز فصل به جمع ما ملحق شدند بنابراین زمان لازم برای هماهنگی بازیکنان و مرور کارهای تاکتیکی را نداشتیم. با این حال از نتایج تیم راضی هستم اما از اینکه بخواهیم فوتبال زیبا و شناور آنگونه که مردم انتظار دارند، ارائه دهیم هنوز به خواسته‌مان نرسیدیم و اکنون نیز که فرصت برای هماهنگی تیم پیش آمده بازیکنان را در اختیار نداریم.