متخصصان دانشگاه مک مستر در اونتاريو معتقدند که نوشيدن شير براي جبران کم آبي در کودکان بهتر از آب و يا نوشيدني‌هاي ورزشي است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا منطقه کرمانشاه، برايان تيمونز از محققان اين دانشگاه معتقد است شير سديم از دست رفته با تعريق را جبران مي‌کند و پروتئين مورد نياز را در اختيار کودک قرار مي‌دهد که در هيچ نوشيدني ديگري نيست و براي رشد ماهيچه‌هاي کودک لازم است.

تيمونز مي‌گويد کودکان در زمان تمرين دچار کم آبي مي‌شوند و بسيار مهم است که مايعات مورد نياز بدن به آنها برسد و براي اين امر شير بهترين گزينه است، زيرا داراي کربوهيدرات، پروتئين، کلسيم و الکتروليت است.

هر يک درصد کم آبي 15 درصد از عملکر ورزشي کودک را کاهش مي‌دهد و با افزايش ضربان قلب و حرارت داخلي بدن همراه است، البته کم آبي شديد مي‌تواند به سکته قلبي هم منجر شود.