رییس مرکز رشد فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از رونمایی و ورود پنج داروی مکمل پروبیوتیک و 2 داروی ضد سرطان تولید داخلی تا یک ماه آینده به بازار دارویی کشور خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 'محمدرضا فاضلی' گفت: سایت تولید پنج داروی مکمل پروبیوتیک (مکمل‌های انسانی) و 2 داروی ضد سرطان و یک داروی ریه، یک ماه دیگر با حضور معاون علمی ریاست جمهوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رونمایی می‌شود.

وی اظهار داشت: این داروها برای نخستین بار در کشور تولید شده و به لحاظ کیفی با نمونه خارجی‌ هیچ تفاوتی ندارد.

رییس مرکز رشد فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد پیش بینی می شود قیمت این داروها پس از ورود به بازار دارویی 30 تا 40 درصد از نمونه خارجی ارزان تر باشد.

فاضلی در ادامه همچنین از ورود داروی زیفرون برای بیماران ام.اس به بازار دارویی کشور در سه هفته گذشته خبر داد و گفت: این دارو نیز در همین مرکز تولید شد و اکنون سه هفته است وارد داروخانه‌ها شده است.