رضا غياثي در گفت‌وگو با ايسنا درباره‌ي جلسه روز گذشته ( يکشنبه) کميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي که با حضور جمعي از اهالي فوتبال و به منظور بررسي برنامه‌ي نامزدهاي فدراسيون فوتبال برگزار شده بود، اظهار کرد: برخي از نامزدهاي انتخابات فدراسيون فوتبال، قديمي‌هاي سازمان تربت بدني گذشته و پيشکسوتان فوتبال در اين مراسم حضور داشتند و حرفهاي خوبي هم زده شد ولي اي کاش همه نامزدها در اين جلسه بودند تا با نظر جامعه فوتبال کشور آشنا مي‌شدند.
وي ادامه داد: در اين جلسه، نمايندگان مجلس درباره‌ي چگونگي حضور وزارت ورزش و جوانان در انتخابات فدراسيون فوتبال بحث و بررسي کردند. در اين جلسه برخي اعتقاد داشتند که وزارت ورزش با وجود اهرمهايي که در اختيار دارد مانند ورزشگاهها، امکانات و بودجه فدراسيون‌ها و از همه مهمتر اين که بايد نسبت به عملکرد تيم‌هاي ورزشي پاسخگوي مجلس باشد، مي‌تواند تا حدودي در فدراسيون دخالت کند.
غياثي همچنين افزود: در جلسه يکشنبه يک مربي از توجه کم مسولان به فوتبال پايه گلايه داشت و افرادي مانند آقايان شمس و درودگر هم نسبت به عدم توجه به فوتسال گله مي‌کردند. آنها مي‌گفتند که اکنون در هر اداره و کارخانه‌اي تيم فوتسال است و تعداد فوتسالي‌ها بسيار بيش از فوتبالي‌ها است اما آن طور که بايد و شايد به آن توجه نمي‌شود.

عضو کميته داوران فدراسيون فوتبال همچنين جلسه کميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي براي بررسي مسائل فوتبال را خوب توصيف و خاطر نشان کرد: ‌در اين جلسه از نمايندگان مجلس خواستيم که اجازه دهند که باشگاهها بتوانند از امکانات دولتي استفاده کنند تا کارشان بيش از پيش رونق پيدا کند، چون اگر روال موجود ادامه پيدا کند شايد تا يک سال آينده فوتسال کلا تعطيل شود.
غياثي در ادامه به نقاط ضعف و قوت فدراسيون فدراسيون فوتبال در دوره چهار ساله اخير اشاره کرد و گفت: عملکرد فدراسيون در برخي زمينه‌ها مثبت و در برخي زمينه‌ها منفي است. به عنوان نمونه کارهايي که در زمينه فوتبال پايه،‌ داوري و کلاسهاي آموزشي شده است مثبت و در مقابل نتايج تيمهاي اميد و بزرگسالان منفي بوده است؟ متاسفانه عملکرد فدراسيون را هم که فقط با نتيجه تيم ملي مي‌سنجد. به هر حال اميدواريم مديران آينده فدراسيون عملکرد بسيار خوب داشته باشند.
وي در ادامه با بيان اينکه اساس نامه جديد فدراسيون فوتبال براي رئيس آينده فدراسيون راهي باقي نگذاشته است که از ناهماهنگي با اعضاي هيات رئيسه حرف بزند، افزود: همه اعضاي جامعه فوتبال دوست دارند که رئيس فدراسيون ورزشي و مهمتر از آن فوتبالي باشد. ضمن اين که هيچ کس نمي‌خواهد مديرش توانا و کار بلد نباشد.