-
مدیر بازنشسته
کاسياس:نبايدکار به ضرباتپنالتي کشيدهميشد
به نقل از آس، ايکر کاسياس اظهار داشت: به شکل بدي مقابل بايرن بازنده شديم. چنان اين باخت سنگين بود که گويي ضربات مشت حريف به صورت مان واردشده و همه رئاليها را گيج و مبهوت کرده است.
اين سنگربان 31 ساله يک روز پس از قبول شکست در ديدار با باواراييها در مرحله نيمه نهايي به اختصار چنين جملاتي را بر زبان آورد. وي افزود: من بازيکني حرفه اي هستم. ياد گرفته ام هميشه با استفاده از تجربيات گذشته، به آينده نگاه کنم اما اکنون واقعا بخاطر اين ناکامي مقابل بايرن، بي حس هستم.
او ادامه داد: بايد در نظر گرفت تيم بخاطر فشار سنگين مسابقات قبلي، بخصوص ديدار الکلاسيکو تمام توانش را در اختيار نداشت. در غير اينصورت نبايد اجازه مي داد سرنوشت نبرد با مونيخيها به ضربات پنالتي کشيده شود. چون روي اين ضربات اصلا نمي توان حساب کرد.
در ديدار چهارشنبه شب که در حضور کثيري از تماشاگران در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو انجام گرفت، رئال مادريد در وقت قانوني به برتري 2 بر يک رسيد اما در مجموع 3 بر 3 مقابل آلمانها شد و وارد دو نيمه 15 دقيقه وقت اضافه شد که نتيجه تغيير نکرد. اما در ضيافت پنالتيها 3 بر يک بازنده شد و از صعود به ديدار نهايي بازماند.
-
کلمات کلیدی این موضوع