نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: استخدام(ایجادشغل نمیکنمااسم یه داستان زیباست)

کاربر سایت
    سپاس ها
    209
    سپاس شده 456 در 326 پست
    نوشته های وبلاگ
    137

پیش فرض استخدام(ایجادشغل نمیکنمااسم یه داستان زیباست)

یک شرکت بزرگ قصد استخدام یک نفر را داشت. بدین منظور آزمونی برگزار کرد که یک پرسش داشت. پرسش این بود:

شما در یک شب طوفانی در حال رانندگی هستید. از جلوی یک ایستگاه اتوبوس می‌گذرید. سه نفر داخل ایستگاه منتظر

اتوبوس هستند. یک پیرزن کهدر حال مرگ است. یک پزشک که قبلاً جان شما را نجات داده است. یک خانم/آقا که

در رویاهایتان خیال ازدواج با او را دارید. شما می‌توانید تنها یکی از این سه نفر را سوار کنید. کدام را انتخاب خواهید کرد؟

دلیل خود را شرح دهید...قاعدتاً این آزمون نمی‌تواند نوعی تست شخصیت باشد زیرا هر پاسخی دلیل خودش را دارد.

پیرزن در حال مرگ است، شما باید ابتدا او را نجات دهید. هر چند او خیلی پیر است و به هر حال خواهد مرد.

شما باید پزشک را سوار کنید. زیرا قبلاً جان شما را نجات داده است و این فرصتی است که می‌توانید جبران کنید. اما شاید

هم بتوانید بعداً جبران کنید. شما باید شخص مورد علاقه‌تان را سوار کنید زیرا اگر این فرصت را از دست دهید ممکن است هرگز

قادر نباشید مثل او را پیدا کنید. از دویست نفری که در این آزمون شرکت کردند، شخصی که استخدام شد دلیلی برای

پاسخ خود نداد.

او نوشته بود:

سوئیچ ماشین را به پزشک می‌دهم تا پیرزن را به بیمارستان برساند و خودم به همراه همسر رویاهایم منتظر اتوبوس می‌مانیم.

کاربر سایت
    سپاس ها
    4,171
    سپاس شده 8,090 در 2,412 پست
    نوشته های وبلاگ
    360

زندگی با مشکلات
    نمیدانم در درگاه خداوند بزرگ مرتکب کدامین کبیره شده ام که یکسالیست با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم میکنم و بطور مشخص سه مشکل عمده دارم اولی صد در صد در اختیار خودم است و باید با تلاش و جد و جهد فراوان انرا مرتفع سازم کار دشواریست اما غیر ممکن نیست از اینرو کوشش میکنم که به هر نحو ممکن بر ان فائق آیم و در این مسیر به خدا توکل نموده ام امیدوارم با بکار گیری همه توانم و با پشتکار فراوان بتوانم انرا با موفقیت پشت سر بگذارم . مشکل دوم که از سال قبل برایم به ارث مانده و قبلا هم اشاراتی بدان داشته ام باید بوسیله سازمانی حل و فصل گردد ولی هر چه جلوتر رفته ام امید به موفقیت در آن کمرنگ تر شده است و اکنون اخرین مراحل قانونی را در حال سپری کردن است یعنی از طریق قضائی موضوع را دنبال میکنم که با بورکراسی موجود در سازمانهای دولتی و بخصوص دستگاه قضائی باید حداقل 4 ماهی منتظر باشم تا فرجام کار مشخص شود که در صورت جواب مثیت گرفتن تحولی در زندگیم ایجاد خواهد شد و اگر جواب منفی بگیرم باید سه سالی منتظر بمانم تا مشکل اتو ماتیک حل شود اما این سه سال زمان نسبتا طولانی است بخصوص برای من که انسان عجولی هستم و لی چاره ای هم جز این نیست.اما مشکل سوم که باز هم از کنترلم خارج است از همه مهمتر و پیچیده تر است که در این مورد هم اگر همه کارها بنحو صحیح و عادلانه ای پیش برود باید مشکل بخوبی و خوشی فیصله یابد در غیر اینصورت با درد سر بزرگی مواجه میشوم که باز هم باید منتظر گذشت زمان بمانم تا تقدیر چه باشد البته بخدا توکل کرده ام و امید به فضلش دارم تا این فراز را هم بخوبی و خوشی پشت سر بگذارم. اما هفته گذشته مدیر وبلاگ واحه (www.oasis313.blogfa.com)در پست بسیار زیبائی تحت عنوان ( یا بمیر ....یا زندگی کن!) که توصیه میکنم حتما مطالعه فرمائید ضمن بر شمردن بسیاری از موضوعات رایج ؛ مطرح کرده بود انواع مشکلات و دغدغه ها در زندگی هر کسی هست یا باید با تلاش و کوشش و البته صبوری انها را پشت سر گذاشت و گر نمیتوانی برو بمیر!! چون این معضلات بخشی از زندگی هر فردی هست و اگر نمیتوانی با انها مواجه و برای حل انها چاره اندیشی کنی بهتر است بمیری و منهم که برخی از مواردی را که ردیف کرده بود شامل حالم میشد در کامنتی نوشته ام نمیخواهم بمیرم پس مرد و مردانه با انها مقابله میکنم و با یاری حضرت دوست امیدوارم مشکلاتم حل شود.
    از طرفی وقتی فکر میکنم می بینم خدا را شکر فعلا تن سالمی دارم که خود بزرگترین نعمت الهیست پس باید آستینها را بالا بزنم و واقعیتها را پذیرا باشم و همه سعی و تلاشم را بنمایم خدا هم کمک خواهد کرد و این مشکلات حل خواهد شد شاید سال دیگر یا چند سال دیگر( اگر عمری بود ) از اینکه اینقدر فکر و ذهنم را درگیر این موضوعات کرده ام برایم طنز شود و به انها بخندم .

بهر حال وجود فراز و نشیب و موفقیت و ناکامی در زندگی همه کم و بیش وجود دارد و وجود مشکلات هم بخشی از زندگی است پس بهتر است ضمن پذیرفتن واقعیتها برای زندگی بهتر تلاش و کوشش کنیم تا زندگی با نشاط و موفقی داشته باشیم گذشت زمان انها را به تاریخ می سپارد که :

به راه بادیه رفتن به از نشستن به باطل که گر مراد نیابم بقدر وسع بکوشم.

کاربر سایت
    سپاس ها
    4,171
    سپاس شده 8,090 در 2,412 پست
    نوشته های وبلاگ
    360

این مطالب از وبلا گ دوستمه امیدوارم خوشت بیاد داداش

کاربر سایت
    سپاس ها
    209
    سپاس شده 456 در 326 پست
    نوشته های وبلاگ