روزنه ای تازه در پرونده مرگ مرموز دختر ایرانی در دبی

11

بازپرس جنایی تهران در نامه‌ای به پلیس دبی خواستار ارسال فیلم دوربین‌های مداربسته محوطه یک هتل شد تا پرده از مرگ اسرارآمیز دختر ایرانی بردارد.

در این حادثه مرموز که هنوز گره‌های کور زیادی دارد یک دختر نخبه ایرانی وقتی در نقش مترجم گروهی به امارات سفر کرده بود از پنجره طبقه دهم هتل معروفی سقوط کرد و به کام مرگ فرو رفت.

ساعت هفت غروب 28 فروردین‌ماه سال 92 بود که دختر 21 ساله‌ایرانی به نام «فروغ» در حالی که سه ساعت می‌شد به دبی رسیده بود دچار حادثه‌ای مرگبار شد. بررسی‌های ابتدایی نشان داد که این دختر ایرانی دانشجوی مدیریت بازرگانی دانشگاه اهواز است و در نقش مترجم به دبی رفته بود.

وقتی ماجرای مرگ این دختر نخبه به خانواده‌اش در ایران اطلاع داده شد همزمان با انتقال جسد «فروغ» بازپرس قریشی‌زاده از شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران مأموریت یافت تا از این حادثه راز‌گشایی کند. بدین‌ترتیب تیمی از اداره 10 پلیس آگاهی تهران وارد عمل شد و به تجسس‌های ویژه‌ای دست زد که نشان می‌داد قربانی حادثه یکی از محبوب‌ترین و درسخوان‌ترین دانشجوهای دانشگاه اهواز بوده و همیشه رتبه‌های نخست را داشت.

وقتی مشخص شد که پدر و مادر «فروغ» از هم جدا زندگی می‌کنند به طوری‌که پدرش در ایذه و مادرش در کرج است کارآگاهان برای شناخت روحی و روانی از «فروغ» به تحقیقات جداگانه از آنان دست زدند. این پدر و مادر که باور نداشتند دخترشان دچار چنین حادثه مرگباری شده باشد ادعا کردند وی قربانی توطئه‌ای شده است و باید همسفرانش تحت بازجویی قرار گیرند.

پدر «فروغ» گفت: دخترم رتبه اول تیزهوشان اهواز است و همه می‌دانند که وی امید زیادی به آینده داشت وهمیشه می‌خواست پدر، مادر و خواهرانش را خوشحال کند و این‌که بپذیریم وی خودکشی کرده یا اتفاقی از پنجره به بیرون پرتاب شده است امکانپذیر نیست.

مادر «فروغ» نیز که شوکه بود، گفت: «فروغ» کوچک‌ترین دختر من است و همیشه به او افتخار می‌کردم، او مهربان، درسخوان و بسیار مؤدب بود هر وقت با هم تماس می‌گرفتیم می‌شنیدم در کتابخانه دانشگاه در حال مطالعه است، همه می‌دانند دخترم در همه زمینه‌های تحصیلی رتبه نخست را داشت و باعث افتخار ما و حتی اساتید دانشگاهش بود.

وی افزود: من و دخترم رابطه دوستی صمیمانه‌ای داشتیم بارها شده بود که من از تهران برای دخترم غذای مورد علاقه‌اش را پخته و با قطار نزدش می‌رفتم و در آنجا می‌دیدم که فروغ جز درس و تحصیل و پیشرفت دلمشغولی دیگری ندارد، وقتی ماجرای مرگ وی را به ما اطلاع دادند باور نمی‌کردم. حتی عکس پنجره هتل را هم دیده‌ام امکان سقوط وجود ندارد و می‌خواهم عاملان این حادثه مجازات شوند.

کارآگاهان جنایی تهران در شاخه دیگری از تجسس هایشان به تحقیق از دیگر هم دانشگاهی‌های فروغ پرداختند، همه ادعا داشتند که این دختر بیشترین اوقات خود را صرف مطالعه می‌کرد، بسیار مهربان و متین بود و بارها گفته بود به‌خاطر مسائل تحصیلی و پیگیری بورسیه‌های دانشگاهی می‌خواهد به خارج سفر کند و این بار نیز در سفر کوتاهش که شاید سه روز هم نبود نقش مترجم همسفرانش را داشت که به‌خاطر یک پروژه دانشگاهی و علمی به دبی سفر کرده بودند و وی پیگیر ادامه تحصیل در کالج امریکایی بود.

«رزا» و شوهرش به نام «کاظم» و مرد دیگری با نام «اسلام» که همسفران دختر نخبه ایرانی در دبی بودند هر سه پس از بازگشت به ایران بازداشت شدند وتحت بازجویی قرار گرفتند.  این مظنونان ابتدا ادعاهای عجیبی کردند که تیم تحقیق پی برد آنان به‌خاطر استرس و اضطراب ناشی از حادثه چنین اظهاراتی را دارند چرا که همه شاخه‌های تحقیقی نشان می‌داد «فروغ» با شخصیت خیالی‌ای که همسفرانش سعی در نشان دادن وی دارند تفاوت زیادی دارد.

سرانجام این زن و دو مرد همگی پذیرفتند که فروغ به‌خاطر مترجمی و پیگیری ادامه تحصیل در کالج امریکایی به همراه آنها به دبی سفر  کرده است و اصرار کردند وی در شرایط آشفتگی دست به خودکشی زده است و آنان دلیل چنین اقدامی را نمی‌دانند و روزهای نخست حادثه به‌خاطر ترس از مجازات داستان‌سرایی‌های دروغینی کردند. با توجه به مرموز بودن رفتار این همسفران کاظم و اسلام بازداشت شده و با سپردن وثیقه آزاد شدند و این در حالی بود که تیم قضایی و پلیسی ایران گزارش پلیس دبی مبنی بر خودکشی فروغ را که اعتماد به نفس بسیاری داشت نپذیرفته و خواستار تحقیقات بیشتر شده بودند.

بازپرس قریشی‌زاده در آخرین اقدام در نامه‌ای قضایی، دیپلماتیکی و برون مرزی از پلیس دبی خواست تا فیلم‌های دوربین‌های مداربسته محوطه هتل که مشرف به پنجره طبقه دهم است را در لحظه حادثه در اختیار دستگاه قضایی ایران قرار دهد.

بنابر این گزارش، در صورت وجود چنین فیلم‌هایی پرده از مرگ اسرارآمیز دختر نخبه ایرانی در هتل دبی برداشته خواهد شد.

اخبار خودرو
حوادث