نوشته اصلی توسط *Croon* نیستی... نفس می کشم نبودنت را نیستی هوای بوی تنت را کرده ام می دانی پیرهن جدایی ات بدجور به قامتم گشاد است تو نیستی آسمان بی معنیست حتی آسمان پر ستاره و باران مثل قطره های عذاب روی سرم می ریزد تو نیستی ...
نوشته اصلی توسط *Croon* امشب برای تو مینویسم , برای تو که نیستی , حتی در لحظه هایم حضور نداری , همیشه در رویاهایم آرام آرام پرسه میزنی , هنوز از یاد نبردم که ساعتها با هم به تماشای اشکهای مرغ عشق تنها می نشستیم , همیشه می ترسیدم تنها شوم , مثل همان مرغ عشق تنها ...
نوشته اصلی توسط *Croon* الو سلام منزل خداست؟ این منم مزاحمی که اشناست هزار دفه این شماره را دلم گرفته است ولی هنوز پشت خط منتظر یک صداست شما که گفته ای پاسخ سلام واجب است به ما که می رسد حساب بنده هایتان جداست؟ الو.... دوباره قطع و وصل تلفنم شروع شده ...
نوشته اصلی توسط *Croon* بی آنکـه بـخـواهَمْ... دلـتـَنـگـت میـ شَـوَم... دلـتـنـگِ بـودنَـتْ........ حـَتـی هـَمـان بــودنِ کمْ رنـگـت... خـیـلیــ وقْـت بـود کـه دلـَم میـ خـواست بـگویـم دوسـتـَتْ دارَم........ تــــو که غَـریـبـه نیــستـیــ دیــگر نـمیـ توانم خودم ...
نوشته اصلی توسط *Croon* لطفا به من بخندید چون...... من یک مسلمان فارسی زبانم یک کتاب دینی دارم که میدانم دستورالعمل بکر و ناب دست نخورده نجاتبخش دین وزندگی ام درآن نوشته شده ،کتاب برایم تقدس خاصی دارد اما چون عربی میباشد فقط متن عربی آن را میخوانم ازمطالب آن هیچ نمیفهمم، سالها این کتاب را چندین بار بطورکامل فقط برای ثواب وپاداش خوانده ام اماهنوزهم نمیدانم که داخل کتاب چه نوشته شده است!!! آیاثواب ومزدوپاداش بهترازاینکه کتاب ...