صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 74

موضوع: یه گونی اس ام اس عاشقانه ...!!!

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    سپاس شده 2,854 در 2,129 پست
    نوشته های وبلاگ
    21

کنار بغض پنجره نشسته تار میزند، همان که در سکوت شب سپید جار میزند، سلام، ساده دل سلام، کدام تک ستاره ای؟ تمام ذهن کوچک را سحر به دار میزند. ب.ش

دلم دوباره کمی هوای گفتن کرد و باز پیچک شعرم شراره بر تن کرد، هنوز فصل نگاهم نرفته بود انگار، دلم برای همیشه هوای رفتن کرد. ب.ش

تا گریه طلسم درد را میشکند، دل حرمت آه سرد را میشکند، دریای هزار موج طوفان زده است، اشکی که غرور مرد را میشکند. ب.ش

آیینه ی پر گرد دلش میگیرد، این قافیه ی درد دلش میگیرد، یک چاه پر از هیچ نشانش دهید، آن لحظه که مرد دلش میشکند. ب.ش

ماهی کوچکی بودم سنگی یه روز راهمو بست، پناه من یه برکه بود اونم یه روز از غم من دلش شکست. ب.ش

به ما گفتند بهانه جویی نکنید، در مدرسه ی دل آرزویی نکنید، از درس کلاستان میافتید اگر، در مصرف عشق صرفه جویی نکنید!!! ب.ش

من زاده ی شبهای پر از کابوسم، با این همه درد از خودم مایوسم، ای عشق اگر تو هم به دادم نرسی، در پیله ی تنهایی خود می پوسم. ب.ش

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

تو را در مثنوی پیدا نکردم / حضوری دیگری پیدا نکردم / سرودم هر غزل تنها بودی / برایت ثانوی پیدا نکردم

به کدامین شهر نگاهت بخشم دل بی تابم را / تو تمنای دلی هر شب و هر خوابم را

نمیدانم چرا بیمارم امشب / سکوتی خفته در گفتارم امشب / غم اشک دلم آهسته میگفت / پریشان از فراق یارم امشب

دلم زیباترین دلهاست امروز / درون این عالم غوغاست امروز / دلم را در طبق پنهاده بودم / دهم آن را به دست یار امروز

فدایت ای گل زیبای هستی، نمیدانم کجا بی من نشستی / قشنگی های فردایم تو هستی، یگانه گنج دنیایم تو هستی

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم / داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم

اتل متل تو ماهی / غم نخوری الهی / برات پیامک نوشتم / نگی که تو بی وفایی

ویکتور هوگو میگه: من نمیگویم که هرگز نباید در نگاه اول عاشق شد! اما اعتقاد دارم برای بار دوم هم باید نگاه کرد

همیشه غمگین ترین و رنجورترین لحظات توسط کسی ساخته میشه که شیرین ترین و شاد ترین لحظات را برای او ساخته است

با محبتم دوثت دارم، میدونی چرا با "ث" نوشتم؟! چون ثانیه به ثانیه به یادتم

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

گفتمش نقاش را، نقشی بکش از معرفت! با قلم نقش تو را، با وسعت دریا کشید

تو با من باشو بگذار عالمی از من جدا گردد، چو یکدم با تو بنشینم دل از هر غم جدا گردد

با قلب لبریز از غمم امشب صدایت میکنم، با اشتیاق دیدنت دل را فدایت میکنم

تو بارانی و من باران پرستم، تو دریایی و من امواجت هستم، اگر روزی بپرسی باز گویم تو من هستی و من نقش تو هستم

عمیق ترین درد زندگی دل بستن به کسی است که بدانی هرگز به تو تعلق ندارد

دل اگر روزی گرفتارت شود، عاشق آن چشم بیدارت شود، خریدار نازت شود، تو جوابش را چگونه میدهی؟

سکوت من فردای بلند دوست داشتن توست، دوست داشتن تو افسانه نیست باورش کن

کندوی باغ هستی بی تو عسل نداره، بی تو کتاب عشق ضرب المثل نداره

کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند فردا / چه میدانی تو از دیروز، چه میدانم من از فردا / همین یک لحظه را دریاب که فردا میشوی تنها

منحنی قلب من مشتق گیسوی توست، خط مماس دلم تابع ابروی توست

کوچک باش و عاشق، که عشق خود میداند آیین بزرگ کردنت را!

ای نگاهت نخی از محفل و از ابریشم / چند وقت است که به تو می اندیشم / به نفس های تو در سایه سنگین سکوت / به سخنهای تو با لهجه ی شیرین سکوت

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

دلت آبی تر از دریا عزیزم / به کامت گردش دنیا عزیزم / الهی همیشه چون گل بخندی / بهارانت خوش و زیبا عزیزم

تمام نفس های امروزم را تقدیمت میکنم تا به دوست داشتن دیروزم شک نکنی

توی کلبه، توی بیشه، رو غبار گرم شیشه، مینویسم با تو هستم از گذشته تا همیشه

آبی باش مثل آسمان تا به هوای تو مدتی سر به هوا باشیم

زین شاخه به آن شاخه پریدن ممنوع / در ذهن به جز تو آفریدن ممنوع / غیر از تو ورد دیگران در قلبم / عمرن، اکیدا، هیچگاه ممنوع

تا دنیا دنیاست بمون کنارم ، من هیچکسو غیر تو دوست ندارم / تا دنیا دنیاست دل من فداته، اول دلی که عاشق خنده هاته

زیر سایبون چشمات، تو شبستون نگاهت، یه جا گوشه ی اشکات، مچ عشقمو میگیرم / بین پاییز و زمستون انتظار نم بارون، میون نامهربونی تا بخوابی برات میمیرم

دریا باش تا از با تو بودن لذت ببرند و بعضی ها که لیاقت تو را ندارند، در تو غرق شوند

گمان کردم که با من همدل و همراه و همدردی / به مردی با تو پیوستم، ندانستم که نامردی

باز باران بارید خیس شدن خاطره ها/ مرحبا بر دل ابری هوا / هر کجا هسی باش آسمانت آبی / تمام دلت از غصه های دنیا خالی

رسم ما آوارگان ترک وفای دوست نیست / رسم ما دریا دلان خشکین احساس نیست / ما محبت را به نام دوست ارزان میکنم / تا صداقت زنده است، ما هم رفاقت میکنیم

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

بیا کلاغ پر بازی کنیم! روزای بی تو بودن پر، فکر بی تو بودن پر، دوست داشتن غیر تو پر، عشق کسی جز تو پر، عزیزم فقط تو نپر

گاه سکوت یک دوست معجزه میکنه و تو میآموزی که همیشه بودن در فریاد نیست

بیا شب های هجران را سحر کن، به عشق خود دلم را شعله ور کن، در این شبهای سرد بی ترنم، لبانم را پر از شیر و شکر کن

گلی دارم که تو گلها غریبه / نه نارنجه نه لیمو نه سیبه / گلی دارم به دست کس نمیدم / خریدم گوهری و پس نمیدم

در گلستان وجودم تو بدان شمع منی / نازنینم این را بدان همیشه در قلب منی

من همه ی نیلوفران را فرش راهت میکنم / من جهان را فدای یک نگاهت میکنم

خوشبختی را در همین لحظه باور کن،لحظه ای که دلی به یاد توست

اگه عاشقی همش کار دله، پس چرا من همش، فکرم، ذهنم، هوشم، حواسم پیش توست؟؟؟

در فصلی که هوا لطیف و عالیست / فصلی که فصل عشق و فارغبالیست / وقتی که باران به شیشه ها میکوبد، در آغوشم چقدر جایت خالیست

خورشیدی و گرمای محبتت در دست، با آمدن تو ماه چشمش را بست / با سرعت نور سمت تو می آیم، وقتی که چراغ چشمهایت سبز و عالیست

بی رویت آینه کدر خواهد شد / آهم در شهر منتشر خواهد شد / چون بمب ساعتی دلم منفجر خواهد شد

هر شب که انتظارت را میبرم به روز / شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز

آسمون هر چی داره، ماه و خورشید و ستاره / وقتی چشماتو ببینه، پیش چشمات کم میاره

میدونی چیه؟ همه ی مردم دنیا میگن چشمای تو قهوه ایه، اما من میگم چشمای تو آبیه، چون تو آسمون قلب منه

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

اتل متل صفاتو / دلم کرده هواتو / الهی زود ببینم / صورت مثل ماهتو

در را باز کن خبری دارم / قلبم را بشکاف نامه ای دارم / نامه را باز کن، دوستت دارم

اگر دریای دل آبیست، تویی فانوس شبهایش / اگر حرفی زدم از گل، تویی مفهوم و معنایش

دم به دم ساعت به ساعت یادتم / گر خوشم گر ناخوشم در دو حالت بیادتم

با اینکه لب از کلام بستید / ساکت سرجایتان نشستید / امواج نگاهتات دلم را لرزاند / اصلا نکند زلزله هستید شما

پر از دلشوره ام، بی تاب و دلگیرم / کجا ماندی که من بی تو / هزاران بار، در هر لحظه میمیرم

این سینه همیشه راز دارد / همواره به تو نیاز دارد / رفتی که رها شوی ز دستم اما / این رشته سر دراز دارد

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا / هر کجا هستی باشد آسمانت آبی / تمام دلت از غصه ها خالی بماند

هر روز رخسار تو گل میچینم / یک روز نبینم رخ تو میمیرم / در حسرت روی تو در تمام ش

طلا، یار با وفا، نسیم صبا، آخر وفا، نفس و هوا، تکی به خدا

تمام روز و شب با بیقراری / به شوق روی تو بیدار هستم / اگرچه بی غرورم زنده ام اما / به شوق لحظه ی دیدار تو هستم

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

دوستی گر میان ماست از تپش قلب ماست / قلب تو اگر آهن است / قلب من از آهنرباست

یادها فراموش نخواهند شد حتی به اجبار، و دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت

وقت خرید لباسهای پاییزی دقت کنید!، لباسهای بخرید با جیبهای بزرگ به اندازه ی دو دست، شاید همین پاییز عاشق شوید

من هنوز عاشقم باید تو را پیدا کنم، این دل ماتم زده را ناگهان شیدا کنم، من ندانم اسم تو شاید هنوز دیر نیست ممکن است امروز ناگهان نامت را پیدا کنم

به زندانی گفتند از تو تنها تر کیست؟ گفت: کسی که دلش زندانی دیگریست

متانت از راه رفتنت میریزه / خاطر تو خیلی واسم عزیزه / تو بودی بارون شب بهاری / تو هفتا آسمون نظیر نداری

عشق نگهداری میخواد / شبها بیداری میخواد / وقتی تنگه دل یار، از تو دلداری میخواد

اندازه ی گریه ی گنجشک دوستت دارم، هر چند گریه گنجشک کوچک به نظر میاد، اما گنجشکها همراه اشکاشون زندگیشونو هم هدیه میکنند

فراموشت نخواهم کرد چرا که با وفا هستی، در گنجینه ی قلبم همیشه طلا هستی

دلم اعدام عشق است به دار قلب خاموشت / بدان تا لحظه ی مردن نخواهم کرد فراموشت

ناز لبت چشیده ام یاد شکر نمیکنم / تا تو فرشته ی منی یاد دگر نمیکنم

هر شب برو کنار پنجره تا ستاره ها ببیننت و حسودیشون بشه که ماهشون مال منه

دریای شور انگیز چشمانت چه زیباست / آنجا که باید دل به دریا زد همین جاست

تو آسمون چشمات چه عاشقونه مردم / اشک چشماتو دیدمو اینجوری دل سپردم

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

چی میشد تو هم منو دوستم میداشتی نازنین / جای گریه رو لبام خنده میکاشتی نازنین / حالا که قهری باهام ولی بدون دوستت دارم / طاقت قهر ندارم پس آشتی آشتی نازنین
    قهر مکن ای فرشته روی دلارا / ناز مکن ای بنفشه موی فریبا / طعنه و دشنام تلخ اینهمه / ناز تو را میکشم به دیده منت / سر به رهت مینهم به جزو تمنا

همیشه رفتن بهترین نیست / گاهی میان رفتن و ماندن هیچ فرقی نیست / چه قهر باشیم چه آشتی اصل درست این است / که عزیزان ما در خانه ی دل ما جای دارند

بهانه میتراشی و مرا عذاب میدهی / به روج بی قرار من تو اظطراب میدهی / دلم پر از گلایه ها تنم اسیر درد و خون / ولی تو قهر با دلم برای لحظه ای مکن

باید آهسته نوشت، با دلی خسته نوشت، گرم و پر رنگ نوشت، روی هر سنگ نوشت تا بدانند همه که اگر دوست نباشد، دل نیست

در میان دست هایت عشق پیدا میشود / زیر باران نگاهت نسترن وا میشود / با عبور واژه ها از گوشه ی لب تو / مهربانی قلبت خوب معنا میشود

لاله ی داغ دیده را ماتم / اشک از رخ چکیده را ماتم / دست تقدیر از تو دورم کرد / گل از شاخه چیده را ماتم

مهربانی باغ سبزی است که از روزنه ی پنجره ها باید دید، مهربانم مگذار لحظه ی روزنه ی پنجره هایت بسته شود

گل یخ زمستان تو هستم / اسیر ناز چشمان تو هستم / مرا پرپر مکن ای جانم ای دوست / که من مشتاق دیدار تو هستم

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

بی تو اینجا همه در حبس ابد تبعیدند / سالها هجری و شمسی همه بی خورشیدند

گر تو یارم نشوی آخر پاییز من است / فکر بی تو شدنم دشمن بنیان من است / تا زمانی که تو شیرینی و دوری ز دلم / رنگ خون بر جگر فرهاد من است

گفته بودی گر بیایی مقدمت را گل فشانم، گل چه قابل نازنینم، چشم هایم فرش راهت

دعای قاصدک ها خوشبختی آدماست، برات آرزوی یه دنیا قاصدک دارم

همه ی بغض من تقدیم غرور نازنینت باد، غروری که لذت دریا را به چشمانت حرام کرد

هر بار که کودکانه دست کسی را گرفتم گم شدم، آنقدر که من در هراس گرفتن دستی هستم، ترس از گم شدن نیست

زندگی قافیه باران است، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند، تو بهاری و به اندازه ی باران خدا زیبایی

شکوفه های صورتی فدای مهربونیات / یه دل که بیشتر ندارم اونم فدای خوبیات

شرابی از لبت در جام کردی / مرا با بوسه شیرین کام کردی / دلم آهوی وحشی بودو او را ندانم با چه افسون رام کردی

از آشیانه ی چشمانت کبوتران امید / به شوق باغ تنت پر گشاده در راهند / ز دره های هوس تا فراز قله ی عشق / پریده اند و از تو آب و دانه میخواهند

دیشب روی شیشه ی تبدار تو را (ها) کردم / با نفسم اسم زیبای تو را جدا کردم / شیشه بدجور ابری و بارانی شد / شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم / با نوک انگشت کشیدم عکس زیبای تو را / عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم

باغبانی پیرم که به غیر از گلها از هم دلگیرم / کوله ام غرق غم است، آدم خوب کم است / عده ای بی خبرند، عده ای کور و کرند و گروهی پکرند / دلم از این همه غم میگیرد، آدمی عاقبت می میرد

مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    1,389
    نوشته های وبلاگ
    21

اتل متل هندونه / لبات در قندونه! / آهای عزیز دردونه / دوستت دارم، مفهومه؟

جس میکنمت هر لحظه تو قلبم / با تو این شب ها میشه رویایی / حس میکنم دستاتو تو دستم / حس میکنم هر لحظه اینجایی

من عاشق نگاه مهربونو زیبای توام / دیوونه ی چشمای روشنو فریبای توام / وقتی توی چشام نگاه میکنیو دروغ میگی / حس میکنم من عاشق دروغای توام

مجنونه دیوونه تویی، لیلی تو قصه ها منم / فرهاده بی خونه تویی، شیرینه رویاها منم / اونی که می مونه تویی، راهیه ویرونه منم / اونی که میخنده تویی، اونی که دلش خونه منم

نزار دلم از همه چی خسته بشه / نزار چشای باز من بسته بشه / نزار صدای قلبی که داره واسه تو میزنه / با رفتنه تو کم بشه آرومو آهسته بشه

تو میتونی با موندنت یخه دلمو آب کنی / میتونی اشک تو چشام واسه همیشه خاک کنی / تو میتونی بزاری من دوباره زندگی کنم / یا اینکه با نبودنت زندگیمو خراب کنی

این رسمش نبود که اینجوری تنهام بزاری / عشقم بشیو بعدش بریو جام بزاری / این رسمش نبود من که به تو بدی نکردم / ولی با این همه از عشق تو برنمیگردم

ای رفته به قهر وعده های تو چه شد / مهر تو کجا رفت و وفای تو چه شد / این تیرگی آخر زکجا رو آورد / آن آینه رخسار صفای تو چه شد

دل من باز گریست، قلب من باز ترک خوردو شکست، باز هنگام سفر بود و من از چشمانت میخواندم که به آسانی از این شهر سفر خواهی کرد، و از این عشق گذر خواهی کرد و تو نخواهی فهمید بی تو این باغ پر از پاییز است

صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع