الهی تو بخشنده ترین و زیباترینی ، گوهر اشک میخری
دل شکسته میخواهی ، و عمل بی ریا میپذیری .ما را از گناه سبکبار کن ، و دیدگانمان را اشکبار و قلبمان را به عشق خودت گرفتار . . .آمینهر کسی می تواند دانه های یک سیب را بشمارداماتنها خداوند میتوانه سیب های یک دانه را بشمارد . . .آنهایی که به بیداری خداوند اعتماد دارند ، راحت تر می خوابند . . .یک جمله زیبا از طرف خدا :“قبل از خواب دیگران را ببخش و من قبل از اینکه بیدار شوید ، شما را بخشیده ام” . . .کسی که بهشت را بر زمین نیافته استآن را در آسمان نیز نخواهد یافتخانه ی خدا نزدیک ماستو تنها اثاث آن ، عشق است . . .مرد از خدا خواستهمه چیز برای لذت بردن از زندگی را به من بدهخداوند لبخند زد و پاسخ داد:من به شما زندگی دادم که از زندگی لذت ببرید . . .خدایا ، راهی نمیبینم ، آینده پنهان استاما مهم نیستهمین کافیست که تو راه رامیبینی و من تو را . . .دل های بزرگ و احساس های بلندعشق های زیبا و پر شکوه می آفرینندکه جان دادن در کنارش آرزوئی شور انگیز استاما کدامین معشوق مخاطب راستینچنین معشوقی خواهد بود و او فقط خداوند است . . .خدایامارو ببخش که در کار خیریا “جار” زدیمیا “جا” زدیمچنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند و خدا را نمی شناسندبواسطه آشنایی با تو ، با خدا آشنا شوند . . .خدا آن حس زیبائیست که در تاریکی صحرازمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی آهسته می گویدکنارت هستم ای تنهاو دل آرام می گیرد . . .خدایاآن قدر برپای طلب،تاول نامرادی نشسته استکه جز تو محبوبی را سراغ نگیریمو آن قدر بر قلب عاطفه ، خنجر جفا خورده استکه سر به دامان دیگری نسپاریم . . .عجیب است که پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیمبعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !بعد از چند روز به دوستیبعد از چند ماه به همکاریبعد از چند سال به همسایه ایاما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم . . .همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشدو او کسی نیست غیر از خدا . . .تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باشخواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .هرگاه با دیگرانید ، خود را خط بزنید و هر گاه با خدایید، دیگران را . . .با شادی و سرور و خنده ای در دل زندگی کنیددر این صورت خدا نیایش شما را خواهد شنید حتی اگر کلمه ای هم بر زبان نرانید . . .کجا روم که چاره ساز ای خدا تویینیاز هر چه بی نیاز ای خدا تویی . . .خودرا ارزان نفروشیم ، درفروشگاه بزرگ هستی روی قلب انسان نوشته اندقیمت = خدا !آسمان ، چشم آبی خداست ، نگران همیشۀ من و تو . . .